B&B - Bed en Breakfast

Het Rustige Heuveltje is een gezellig onderkomen voor een ieder die lekker wil bijkomen, in de rust en ruimte die Dwingeloo en Drenthe te bieden heeft. Een overnachting dicht bij de mooie brink van Dwingeloo, met leuke winkeltjes en gezellige terrasjes, in een Bed en Breakfast die gemoedelijk is ingericht. Om onze gasten een thuis van huis te geven staat persoonlijke benadering hoog in het vaandel.

 

Je overnacht in één van de 10 kamers en 2 sterrenstudio's met eigen badkamer, TV en gratis Wifi. Onze B&B is aangepast voor mindervaliden en daarom zijn 4 kamers en badkamers rolstoelvriendelijk. En zijn de kamers voornamelijk op de begane grond. We hebben een overdekte fietsenstalling met oplaad voorzieningen. Aangrenzend vind je onze heerlijk en uniek gelegen tuin met voldoende zitplekjes, waar je van de zon en eventueel de schaduw kunt genieten. Hier kan vrijblijvend gebruik van worden gemaakt.

De plaatselijke horeca biedt vele mogelijkheden om de maaltijd te genieten. Op loopafstand zijn deze ruimschoots aanwezig. 

Even weg van huis!! Bij ons voelt iedereen zich thuis..

Wij bieden ook leuke arrangementen! Kijk eens bij ons E-bike arrangement!

 

CONTACT

Het Rustige Heuveltje
Heuvelenweg 8
7991 CK Dwingeloo
05 21 - 59 38 35
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

VOLG HET RUSTIGE HEUVELTJE

Twitter

Facebook

Instagram

MyRoute-app

NIEUWSBRIEF

Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy verklaring.


© 2018. B&B Het Rustige Heuveltje Dwingeloo
www.hotelkamer-info.nl
Realisatie: Tazo Designs